Projecten van voorgaande jaren


 • A matter of perspective

  Jimi Kleinbruinink

  Ik ben Jimi Kleinbruinink (1987), beeldend kunstenaar uit Groningen. Mijn recente werken zijn sculpturen en ruimtelijke lijnenspellen die doen denken aan fantasierijke voertuigen, architectuur of geraamtes van dieren.

  Voltooid
  dagen te gaan
  0
  dagen
  dagen te gaan
  € 10,00
  bijgedragen
  2016
 • 'Zwevend stukje' natuur (2015)

  Marielin Simons

  Mijn naam is Marielin Simons, 24 jaar oud, geboren in Den-Haag en pas afgestudeerd aan de Kunstacademie Minerva, Hanzehogeschool Groningen. Vaak ben ik te vinden in mijn atelier op het Drentse landschap. Hier laat ik me inspireren door de natuur welke een belangrijke voedingsbron is voor het maken van mijn kunst.

  Voltooid
  dagen te gaan
  0
  dagen
  dagen te gaan
  € 2.000,00
  bijgedragen
  2016
 • FlowGlow (2015)

  Kirstin van der Aalst

  Kirstin van der Aalst stelt in haar ontwerpen de beleving met een product centraal. Toenemende technologische innovaties resulteren in steeds complexere producten met meer functies. Als ontwerper ligt er echter een uitdaging om deze technologie, intuïtiever en gebruiksvriendelijker te maken.

  Voltooid
  dagen te gaan
  0
  dagen
  dagen te gaan
  € 135,00
  bijgedragen
  2016
 • Mano a mano (2014)

  Simone Munsters

  Afgestudeerd aan de Kunstacademie te Maastricht (Fashion Design) en dankzij het winnen van de Foederer Talent Award ben ik bezig met het opzetten van een eigen label.

  Na mijn afstuderen ben ik op reis gegaan, zien wat er nog meer om ons heen gebeurd op gebied van mode en cultuur in andere landen. Hierbij was mijn keuze gevallen op het land Peru. Wat me opviel is dat er veel armoede is, vele hebben het niet breed maar hebben wel kennis, kennis in het maken van kleding. Met dit crowdfundingproject zal ik de eerste aanzet van mijn collectie kunnen neerzetten in samenwerking met de mensen in Peru.

  Voltooid
  dagen te gaan
  0
  dagen
  dagen te gaan
  € 240,00
  bijgedragen
  2014
 • Detroit: we kahn do it (2014)

  Christian Arts

  Toen ik 8 jaar geleden voor een reis naar Canada mijn eerste digitale camera aanschafte kon ik niet vermoeden dat dit het begin was van een nieuwe passie: fotografie.

  In navolging van Friedlander zou ik dolgraag een tweetal weken de stad Detroit doorkruisen. In deze omgeving kan ik mijn eigen identiteit als fotograaf verder uitdiepen, nergens anders komt mijn hoofdthema - de grenzen van de stedelijke samenleving - zo naar voren als in Detroit. Mijn ervaringen wil ik bundelen in een fotoboek.

  Voltooid
  dagen te gaan
  0
  dagen
  dagen te gaan
  € 530,00
  bijgedragen
  2014
 • Le Secret Des Plantes (2014)

  Eva Stijnman

  Iedere week lopen wij de supermarkt in om ons eten te bij elkaar te graaien. Moeiteloos al onze behoeftes in rijtjes naast elkaar, klaar! Makkelijk? Of toch lang niet zo gezond als wij denken?

  Deze groenten, fruit en noten zijn, net als wij in de supermarkt wat gemakzuchtig geworden, ze hoeven geen moeite meer te doen. Er is buiten zoveel te vinden wat niet alleen veel lekkerder maar ook veel gezonder is doordat dit eten vol met belangrijke bouw- en afweerstoffen zitten! Deze toolkit zorgt ervoor dat je helemaal voorbereid naar buiten toe kunt met echte voorbeelden van die ene lekkere bes of die knapperige nootjes in hars gegoten.

  Voltooid
  dagen te gaan
  0
  dagen
  dagen te gaan
  € 1.010,00
  bijgedragen
  2014
 • Con-tent (2014)

  Suzanne van Dongen

  Van kleins af aan ben ik altijd al een beeld denker geweest. Dagen, cijfers en woorden kregen een kleur. Ik ben gefascineerd door hoe beeld/video emoties en gevoelens kan oproepen en versterken en in wezen een ruimte kan transformeren.

  Als project wil ik videokunst ontwerpen en maken voor de particulier. Sferen in huis kunnen brengen, door zogenaamde ‘Con-tent’ pakketten te creëren. Een abstract bewegend kunstwerk om je design woonkamer op te halen. Een natuur compositie om rust te creëren, een kleurrijke licht compositie om je pasgeboren kind in slaap te sussen. Na de uitvinding van ‘Moodlighting’, is het nu tijd voor ‘Moodvideo’!

  Voltooid
  dagen te gaan
  0
  dagen
  dagen te gaan
  € 330,00
  bijgedragen
  2014
 • ANGULUS, cover me 2.0

  Peter Snijder

  Het licht vangen, dat is wat mijn doel is bij elk werk. Met gevonden of gekregen materialen assembleer ik lichtobjecten, sculpturen.

  Voltooid
  dagen te gaan
  0
  dagen
  dagen te gaan
  € 4.300,00
  bijgedragen
  2016